Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Tét-meccs" és Pihenőhétvége közben

2011.04.08

"Tét-meccs" és Pihenőhétvége közben

kep-1-729.jpg

A szerdai "éjszakai sport" rendezvény miatt a Sportcsarnok nem tudott a rendelkezésünkre állni, így Poór mester a mini szünet miatt is hasznosnak látta, hogy csütörtökön edzőmérkőzést játsszunk. A megyei I. osztályú Tét csapata látott vendégül minket (amit ezúton is köszönünk nekik), akik méltó ellenfeleink voltak, így a mérkőzés minden perce remekül szolgálta a felkészülést.

Az IFI játékosokkal kiegészült keret Szabó Tamás nélkül utazott, így mások is több lehetőséghez jutottak. Kapusaink önhibájukon kívül nem tudtak részt venni, így Harcos Berci testvére, Attila sietett a segítségünkre, aki várakozásainkat felülmúlva - néha már szinte bravúrokkal - hárított egy-egy jó lövést. Kicsit néha akadozott a gépezet, de aki pályára került, próbált élni a lehetőséggel, mindent elkövettünk a győzelem érdekében, ami sikerült is. Védekezésben próbáltunk új dolgokat, mert Poór mester szerint a kiélezett bajnoki csatában egy meglepő húzással megzavarhatjuk ellenfeleinket.

Az eredményt nem vezettük papíron, ezért nem tudok számokkal is szolgálni, de az ilyen mérkőzéseknek a lényege a járéklehetőség és a gyakorlás, amelynek ez a mérkőzés (is) remekül megfelelt.

A bajnokság alsóházában is az 5 csapatos elosztás miatt pihenőhetek várják a csapatokat, ezen a hétvégén egyesületünk a soros. A Celldömölk elleni, április 16-án idegenben rendezendő mérkőzés előtt  edzőnk oldalunknak elmondta, a pénteki és hétfői szokásos edzések mellett szeretne még egy edzőmérkőzést várhatóan az NB I/B Nyugatot erősítő Ajkai KK-val, melynek helyszíne egyelőre kérdéses.

Hajrá Vasas

handballFan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra Prescription Medicale Lesaccics

(Lesaccics, 2019.09.27 23:33)

Amoxicillin With Astma Can I Purchase Elocon 5g <a href=http://rxbill7.com>cialis 20mg price at walmart</a> Keflex Dose For Skin Infection Can You Buy Furosemide Over The Counter